Hae sopimusautoilijaksi Herajärven Kuljetus Oy:lle

Oletko kiinnostunut tulemaan sopimusautoilijaksi Herajärven Kuljetus Oy:lle. Kalustovaatimuksena on vasikkayhdistelmä. Myös täysperä- ja B-link yhdistelmä toimivat. Yhdistelmäsi lastauskapasiteetin tulee olla 21lvm / 40ton. Yhdistelmässä tulisi olla levitettävät perät. Jos olet alasta aidosti kiinnostunut ja haluat työllistää itsesi omalla yhdistelmälläsi.

Ota yhteyttä
Marko Herajärvi
+358 41 439 5105 / info@herajarvi.com

Hae kuljettajaksi Herajärven Kuljetus Oy:lle

Oletko kiinnostunut yhdistelmäajoneuvo-kuljettajan työstä.

Etsimme ammattitaitoisia kuljettajia joukkoomme.

Kuljettajan työ on vaativa ammatti, johon etsimme todellista moniosaajaa.

Tärkeimpänä ominaisuutena pidämme positiivista ja työhön tarttuvaa asennetta, sillä kuljettajan työ on itsenäistä asiakaspalvelu työtä. Nämä ominaisuudet antavat sinulle parhaat mahdollisuudet kehittää osaamistasi päivittäisissä työtehtävissäsi. Kuljettajan työssä tarvitset vastuuntuntoa, Pohjoismaiden maantiedon osaamista, aikataulujen hallintaa sekä laskenta kykyä. Pyöräkoneen / trukin aikaisempi ajokokemus sekä Ruotsin ja Englannin kielen taito lasketaan suureksi eduksi työssäsi. Täyttääksesi ammattikuljettajan vaativat saappaat osaat moduuliyhdistelmän lastauksen tekniset tiedot.

Kuljettajana sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä näkemään Pohjoismaita ja tapaat työssäsi päivittäin uusia logistiikan osaajia.

Tavoitteemme on tulevaisuudessa olla kuljetusalan paras työnantaja.

 Auta meitä tämän tavoitteen saavuttamisessa ja tule mukaan ammattitaitoiseen tiimiimme.

Jos olet aidosti kiinnostunut kuljettajan työstä, ota yhteyttä:

Marko Herajärvi +358 41 439 5105 / info@herajarvi.com