Herajärven Kuljetus Oy tarjoaa raskaan kaluston kuljetuspalveluita yrityksille ja yksityisille henkilöille

Herajärven Kuljetus Oy kuljettaa tavaroita Ruotsiin, Suomeen, Tanskaan ja Norjaan. Herajärven Kuljetus Oy:n toimipiste, huoltohalli ja terminaali sijaitsevat Torniossa.

Herajärven Kuljetus Oy:lla on käytössään 24 kuljetusajoneuvoyhdistelmää ja yritys työllistää 35 työntekijää.

Kalustomme sopii erinomaisesti kappale-,  bulkkitavaran sekä ylileveiden tavaroiden kuljetuksiin. Meillä on resurssit myös ADR-tavaroiden (vaarallisten aineiden) kuljetuksiin.

Yrityksessämme on käytössä PKY-Laatu järjestelmätyökalu, joka on Suomessa kehitetty laatu-, ympäristö- ja energiatehokkuusajattelut yhdistävä järjestelmä. Laatujärjestelmämme täyttää vaatimukset ISO 9001:2015 laadunvarmistusstandardista. Lisäksi laatujärjestelmämme kattaa suoritealakohtaisten kriteerien pohjalta valittuja vaatimuksia ISO 14001:2015 ympäristönhallintastandardista ja siinä on myös otettu huomioon näkökohtia ISO 9004-2 palvelualojen laatustandardista. Laatujärjestelmämme kattaa myös työterveys- ja turvallisuusstandardin OHSAS 18001:2007 vaatimukset.

• 1955 perustettu kuljetusalan yritys
• Toiminta-alue: Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska
• Monipuolinen ja nykyaikainen kuljetuskalusto, joka mahdollistaa kaikenlaisen tavaran kuljetuksen sekä tehokkaan lastauksen
• Työhönsä sitoutunut kotimainen miehistö
• Laatujärjestelmän sertifikaatit: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001